Platter & Anretninger

 
 

Anretning A


Marineret sild med karrysalat, fiskefilét med remoulade, ½ æg med rejer,     kr. 119,-

lun leverpostej med champignon og bacon, flæskesteg med rødkål,

kold roastbeef med pickles og let osteanretning.


Anretning B


2 slags sild med karrysalat, ferskrøget laks med asparges og dressing,         kr. 146,-

lun leverpostej med bacon og champignon, lun ribbenssteg med rødkål,

mørbrad á la creme og osteanretning med frugtsalat


Anretning C


2 slags sild med karrysalat, rejer med mayonaise,                                         kr. 156,-

fiskefilét med remoulade, tartelet med høns i asparges,

mørbrad bøf med løg, lun leverpostej med bacon og champignon,

osteanretning med frugtsalat


Anretning D


2 slags sild med karrysalat,   fiskefilét med remoulade,                                 kr. 190,-

½ æg med tomat, rejer med mayonaise, røget ål eller laks

med lun røræg, tartelet med høns i asparges,

frikadeller med kartoffelsalat, mørbrad á la creme,

andesteg med rødkål og osteanretning med frugtsalat.


Kiks, brød og smør                                                                                         kr. 15,-


Dette er blot nogle forslag.

Vi foretager gerne ændringer eller opfylder specielle ønsker.

Alt er klar til servering.


Min. 10 couverter